Adopterte dyr

Burre

Av 29. januar 2019 august 3rd, 2019 Ingen kommentarer

Inntaksdato: 06.01.2019

Funnsted: Bøckmannsveien

Burre er en herremann på ca 2 år. Han kom inn fra Bøckmannsveien der han hadde gått ute i over ett år. Vi har søkt etter eier uten hell. Burre har levd et hardt liv ute, han har frostskader på ørene og var litt skeptisk til oss mennesker når han først kom inn. Nå har Burre funnet seg godt til rette hos oss og har blitt veldig glad i kos. Han er rett og slett blitt en stor kosepus. Han har også blitt skikkelig glad i godbiter og tunfisk. Etter god mat og kos liker han å slappe av i sofaen, helst oppå ryggputen. Burre har bruntigret kort pels. Han er veldig glad i andre katter og koser seg i deres selskap. Burre ønsker seg en familie med en god sofa han kan leve et rolig liv.

Når Burre kommer til nye plasser, trenger han litt tid på å bli trygg. Ny familie må gi han litt tid, før han kommer og søker kontakt.

 

Burre er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han trenger et hjem med gode utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vår vakttelefonen for reservasjon og mer informasjon om Burre

Legg igjen et svar