Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Bruno – reservert

Av 5. juni 2021september 1st, 2021Ingen kommentarer

Denne nydelige tigergutten heter Bruno. Han ble fanget inn fra søppelfyllinga på Heggstadmoen. Bruno er rundt 3 år gammel.

Bruno har nydelig kort tigerstripet pels og de vakreste grønne øynene vi har sett på lenge. Han kan være skeptisk i nye situasjoner og med nye folk. Men hvis man gir han tid og kjærlighet vil han blomstre opp.

Fosterhjemmet forteller: Bruno er veldig kontaktsøkende på morgen/kveld; og veldig glad i kos og lek. Bruno kan være litt skeptisk og beskjeden, men også leken og kosete. Når han syns noe er skummelt eller det kommer besøk gjemmer han seg på badet. Bruno sier aldri nei takk til lek og moro.

Bruno vil trives best i et hjem uten små barn. Bruno er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar