Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Bror – reservert

Av 30. mai 2023juni 27th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Bror!

Bror er en av fire kattunger som ble født av mor Solveig. Da Solveig kom inn til oss fra Selbu i mars viste det seg at hun var langt fremskredent drektig, og 5. april ble Bror, Zara, Sienna og Sandra født!

Bror har vokst opp i fosterhjem sammen med mor, kullsøsken, andre katter og mennesker. Han er en nydelig hannkatt med rødtigrete pels som ser ut til å bli kort av lengde. Han har også hvit hake, bryst og mage, og hvite frampoter.

Alle kattungene i kullet er trygge, kosete, lekne og aktive, og vant med andre katter. De ligger gjerne også på fanget om de mot formodning har tid innimellom all fartinga og sovinga! De er også veldig kontaktsøkende, og møter fostermor i gangen når hun kommer hjem.

Bror er adopsjonsklar 29. juni. Ved adopsjon vil Bror være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi ham andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere ham ved 6 måneders alder. Bror skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.