Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Brithan – Reservert

Av 2. desember 2017 september 3rd, 2019 Ingen kommentarer
Inntaksdato: 02.09.2017
Funnsted: Brundalen

Brithan er en stor katt med et enda større hjerte. Han er rolig, snill og full av kjærlighet.

Brithan ble fanget inn sammen med flere andre katter i en koloni på Brundalen. Brithan har bodd ute over lengre tid og var derfor litt skeptisk til mennesker. Brithan er en stor gutt med lang svart og hvit pels. Brithan er glad i god mat og la fort på seg noen ekstra kilo, men dette mener vi var vekten av betingelsesløs kjærlighet og fluffy pels. Men for å være på den sikre siden satt vi Brithan på slankekur. Nå i mai 2019 er Brithan blitt en slank og flott pus som håper drømmehjemmet er like rundt hjørnet.

Etter mye tid i fosterhjem og på hjelpesenteret våres har Brithan vist at han er en kosegutt. Han elsker kos, og sikler og kosetramper hver gang. Men han er fortsatt litt skeptisk og skvetten når han er på gulvet, så han trenger et hjem som kan gi han litt tid til å bli trygg på nye mennesker og omgivelser. Han vil trives best i et rolig hjem der han kan nye late dager på sofaen eller i vinduskarmen. Brithan elsker å sitte i vinduskarmen å se på alt som skjer ute. Han liker å ha oversikt og sitter gjerne lenge å filosoferer over livets mysterier.

 

På grunn alder og en uspesifisert nevrologisk diagnose, lignende tics har Brithan et redusert adopsjonsgebyr på 500,-

Brithan er kastrert, ID-merket og vaksinert. Han vil trenge et hjem med gode trygge utemuligheter. For mer informasjon og reservasjon av Brithan ta kontakt med vår vakttelefon.

Legg igjen et svar