FosterhjemKatter til omplassering

Brithan

Av 2. desember 2017 februar 5th, 2019 Ingen kommentarer

“I have studied many philosophers and many cats. The wisdom of cats is infinitely superior.” – Hippolyte Taine. Brithan er en stor katt med et enda større hjerte. Han er rolig, snill og full av kjærlighet.

 

Brithan ble fanget inn sammen med flere andre katter i en koloni på Brundalen. Brithan har bodd ute over lengre tid og var derfor litt skeptisk til mennesker. Brithan er en stor gutt med lang svart og hvit pels. Brithan er glad i god mat og har lagt på seg noen ekstra kilo, dette mener vi er vekten av betingelsesløs kjærlighet og fluffy pels. Men for å være på den sikre siden har vi satt Brithan på slankekur.

Etter mye tid i fosterhjem og på hjelpesenteret våres har Brithan vist at han er en kosegutt. Han elsker kos, og sikler og kosetramper hver gang. Men han er fortsatt litt skeptisk og skvetten når han er på gulvet, så han trenger et hjem som kan gi han litt tid til å bli trygg på nye mennesker og omgivelser. Han vil trives best i et rolig hjem der han kan nye late dager på sofaen eller i vinduskarmen. Brithan elsker å sitte i vinduskarmen å se på alt som skjer ute. Han liker å ha oversikt og sitter gjerne lenge å filosoferer over livets mysterier.

Brithan er kastrert, ID-merket og vaksinert. Han vil trenge et hjem med gode trygge utemuligheter. For mer informasjon og reservasjon av Brithan ta kontakt med vår vakttelefon.

Legg igjen et svar