FosterhjemKatter til omplassering

Børre

Av 13. februar 2020 mai 3rd, 2020 2 kommentarer

Denne flotte gutten heter Børre. Han ble fanget inn i februar 2020 ved en låve i hangerslettvegen. Han ble fanget inn på Hangerslettvegen, der han har gått ute ved en låve sammen med flere katter. Børre er en flott gutt med kort svart og hvit pels.

Børre bærer preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker men han er nå i ett av våre flinke fosterhjem for å bli trygg på mennesker. Han trives veldig godt med andre katter!

Børre er klar for adopsjon og er ferdig kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Børre.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Linda sier:

  Er Børre blitt trygg på mennesker? Hvordan tror dere han er til små barn?

  • Amanda sier:

   Hei! Børre har kommet langt og virker å ha blitt trygg på fosterhjemmet sitt. De fikk nå nylig kose med han, og han har vist store fremskritt! Vi tror likevel at han vil trenge tid til å bli komfortabel og trygg når han blir adoptert (da det er nye mennesker han må lære seg å kjenne). Han har aldri vært noe aggressiv, så sånn sett tror jeg han kommer godt overens med småbarn. Spørsmålet blir da om det blir for mye «støy» for hans del mtp barn. Dette er ikke noe som er prøvd, så kan ikke uttale med sikkert om dette. Ta kontakt med vakttelefonen vår for mer info/reservasjon. Telefonnummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag-fredag kl 18:00-21:00 og søndag kl 14:00-16:00.
   Mvh, Amanda

Legg igjen et svar