Skip to main content
Nyheter

Bli fosterhjem!

Av 22. november 2020juni 9th, 20232 kommentarer

Har du ikke anledning til å ha eget kjæledyr? Eller har du kanskje plass for enda flere? Kunne du tenke deg å være fosterhjem for oss? Les videre! ❤️

Gjennom året tar vi inn og hjelper mellom 200-250 hjemløse dyr. Dette er i all hovedsak katter, men også kaniner og i noen tilfeller andre smådyr. Fortrinnsvis søker vi nå etter fosterhjem for redde katter.
Dyrene vi får inn kan både være syke og skadde, redde og engstelige, drektige, kattemødre med kull og morløse kattunger. Fosterhjemmene våre må derfor ha tid nok til å kunne ta seg av dem, ved å for eksempel kunne jobbe med å skape tillit, gi nødvendige medisiner, spesialfor, alt etter hva det til en hver tid er behov for.
Vi dekker alt av nødvendig utstyr, og boform har ingenting å si da våre dyr skal holdes innendørs mens de er i fosterhjem.
Høres dette interessant ut? Send oss en e-post til
sor-trondelag@dyrebeskyttelsen.no
Vi har flere små pelskledde venner som trenger din hjelp nå!❤️

Her ser vi fine Lea som bor i et av våre fosterhjem og som nå venter spent på at drømmehjemmet skal dukke opp

Join the discussion 2 kommentarer

 • Emma Gjervan sier:

  Jeg kan være fosterhjem i julen. Måtte avlive den 17 år gamle pusen i går. Nyresvikt. Tanken på jul uten pus å kose med er uutholdelig. Jeg håper at å være fosterhjem kan hjelpe på sorgen og tomheten. ? Håpet er en renslig pus som myker opp og vil ha kos. Men den kan godt være en sær pus. Jeg har vokst opp med katt/katteoppdrett/utstillinger og har hatt omplasseringspus i voksen alder. Jeg er vant til både redde, hissige og bortskjemte konger og dronninger. Det er ingen andre dyr her. Ikke naboer heller. Bor på Tempe i Trondheim. Har tørrfor, børster osv. kun tissekasse som trengs.

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Kondolerer så mye <3 Men så snilt at du ønsker å være fosterhjem for oss. Send oss en mail med litt info om deg selv så vil fosterhjemsansvarlig ta kontakt med deg så fort de har anledning.
   Mvh Andrea, DNST