Denne lille kattungen kom inn sammen med sin mor Claire og fire søsken 9/6-20. Ved inntak var alle kattungene ca to uker gamle.

Fosterhjemmet forteller: «Black Jack er tøffingen i gjengen. Han er også en skikkelig kosegutt. Han er veldig aktiv og er den som fyrer opp søsknene til lek».

Black Jack har fått første vaksine og er id-merket. Han er klar for adopsjon ca 10/8 når han er 12 uker gammel. Nytt hjem plikter å gi andregangs vaksine ca en måned etter den første vaksinen, samt å kastrere han innen seks måneder. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Black Jack, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Frøydis Brønstad sier:

  Hei.
  Vi er interessert i denne lille tøffingen. Vi bor i en enebolig ved Dragvoll (Trondheim) Her har vi en stor hage hvor Black Jack kan boltre seg. Skogen ligger i nærheten, hvor det også kan være mye spennende å utforske når han blir større. Vi har hatt katter før så diverse utstyr er allerede på plass.

  Hører gjerne fra dere.
  Mvh Frøydis Brønstad

  • Amanda sier:

   Hei!
   Beklager litt sen tilbakemelding. Så hyggelig at dere er interessert i Black Jack. For å reservere han, må dere ringe kontakttelefonen vår. De må blant annet godkjenne adressa dere bor på før en adopsjon. Telefonnummeret er 952 25 275. Telefonen er åpen mandag-fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

Legg igjen et svar