FosterhjemKatter til omplassering

Bjørk

Av 10. september 2020oktober 8th, 2020Ingen kommentarer

Denne nydelige kattemammaen kom inn til oss 5/9-20 etter å ha gått utendørs i Bangsund. Hun kom inn sammen med sine tre kattunger, Gran, Furu og Selje. Vi antar at Bjørk er født 1/4 – 19. Bjørk har en nydelig, korthåret, tigerstripet pels som er lys grå.

Bjørk er en redd kattepus. Hun er i et av våre flinke fosterhjem som prøver å sosialisere henne og gjøre henne mer trygg på oss mennesker. Hun vil nok trenge et hjem som har masse tid og kjærlighet til henne. Fosterhjemmet forteller: «Bjørk er en liten redd pus, men hun er også nysgjerrig! Hun liker å følge med på hva du holder på med. Hun har begynt så smått å spise foran meg. Hun leker seg litt på nattestid og når hun er alene. Doruller har fått gjennomgå! Hun holder seg dog mest i hula si om det er noen i rommet. Bjørk er var på brå bevegelser, men er du rolig tillater hun at du stryker henne litt”.

Bjørk er klar for adopsjon etter 17/10. Hun er kastrert, id-merket og vaksinert. Ny eier forplikter seg å gi henne andregangsvaksine ca 7/11 (en måned etter den første). Eier forplikter seg også å ha trygge utemuligheter til Bjørk er klar for å utforske verden ute. For mer info/reservering av Bjørk, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar