Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Bina – reservert

Av 27. januar 2020 februar 22nd, 2020 7 kommentarer

Dette er Bina. Hun kom inn til oss 19.01 fra Bratsberg.

 

Bina har gått ute på Bratsberg i lengre tid sammen med mor og søsken. Hun er en trygg og snill jente med stor personlighet. Bina har nydelig brun og hvit semilang pels. Hun har også verdens søteste rosa nese. Bina kan være sjenert og vil trenge litt tid på å føle seg helt komfortabel. Til tross for å være sjenert elsker hun kos.

 

Bina vil være kastrert, vaksinert og ID-merket ved adopsjon. Hun vil trenge et hjem med gode trygge utemuligheter. Hun vil passe inn i de fleste hjem. Bina er klar for adopsjon etter 19.02. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Bina

Bli med i diskusjonen 7 kommentarer

 • Sverre Røvik sier:

  Hei !
  Om ikke Polly kommer tilbake så vil jeg gjerne adoptere Nina .

 • Sverre Røvik sier:

  Hei !
  Reserver Bina til meg hvis det er mulig. Kommer Polly tilbake så får han en venn, kommer han ikke tilbake så har vi mere tid til Bina. Hun vil få et godt hjem. Håper på en positiv tilbakemelding.
  Mvh
  Sverre

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Alle reservasjoner må gå gjennom vakttelefonen vår. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager.

   Mvh Andrea, DNST

 • Louise sier:

  Håper denne pusen kan bli min, trenger en søt kosekatt når jeg skal flytte! Bina er jo den søteste jeg har sett!

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig. Ta kontakt med vår vakttelefonen for reservasjon av Bina. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager.

   Mvh Andrea, DNST

 • JørgenGB sier:

  Kor gamal er denne pusejenta (ca. fødselsdato), og er ho allereie kastrert?

Legg igjen et svar