Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Bianca – reservert

Av 18. mars 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Bianca!

Bianca kom inn til oss i oktober 2022 fra Midtre Gauldal. Da var hun ca. 5 måneder gammel, og litt redd og forsiktig av seg. Siden da har hun bodd hos våre flinke fosterhjem, og er nå endelig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Bianca er en nydelig og sjarmerende hunnkatt med kort skilpaddefarget pels og hvit hake, bryst, mage og poter.

Fosterhjemmet beskriver Bianca som følger: «Bianca er sosial og pratsom, og vil helst være sammen med oss. Hun følger etter oss rundt i huset, hopper opp i godstolen sammen med oss, og kommer løpende og møter oss når vi kommer hjem – selv om vi bare har vært borte en liten stund. Hun elsker kos og oppmerksomhet, og er en utrolig god pus.» Fosterhjemmet forteller også at Bianca stadig utvikler seg i positiv retning, prater veldig mye og helst skal være med på alt som skjer – hun vil til og med bli med inn i dusjen!

Bianca er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute. Bianca skal holdes inne til hun er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.