Adopterte dyr

Lady Galadriel – reservert

Av 15. mars 2020 april 6th, 2020 2 kommentarer

Denne søte jenta heter Lady Galadriel og antas å være ca tre år gammel. Hun kom inn til oss 7/3-20. Takket være chip fant vi eieren hennes og det viste seg å være Lady Galadriel som eier hadde adoptert fra oss tidligere! Lady hadde vært savnet i nesten ett år etter at en av eierens andre katter hadde jaget henne vekk. På grunn av dette, ønsket eier at vi finner et annet hjem hvor hun kan slå seg til ro. 

Lady har en nydelig,  kort, tricolor, skilpaddemønstret pels. Hun har også verdens søteste lille rosa nese! Hun har også en herlig personlighet. Hun er trygg og snill og hun er veldig glad i kos.

Lady Galadriel er klar for adopsjon og ønsker gjerne et hjem som kan tilby rolige omgivelser. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må også ha trygge utemuligheter til hun er klar for å gå ut og utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vakttelefonen for mer informasjon om Lady.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

  • Lars Olav Braa sier:

    Hei, kan være interesert i å adoptere Lady. Vi er et ektepar rund 60, bor på småbruk på Byneset. Kona er fra Asia og meget omsorgsfull med dyr. Forige katt forsvant sisste høst og er dypt savnet.

Legg igjen et svar