FosterhjemKatter til omplassering

Bettina

Av 28. mars 2020 juni 10th, 2020 2 kommentarer

Denne fine jenta heter Bettina. Hun kom inn til oss 22/2-20 etter å ha gått ut hos finner i Bratsberg i to år. Hun har har en nydelig hvit, beige, brun pels som er semi-langhåret.

Fosterhjemmet forteller at hun har gjort mye fremskritt! Hun spiser nå uten at de sitter med henne og hun går også på do på dagen mens fosterhjem er tilstede. Hun har begynt å utforske andre rom i leiligheten, men holder seg dog mye på samme område på stua. Hun viser også tegn til å bevege seg rundt omkring i leiligheten om natten. Til fosterhjemmet er hun helt trygg og er ekstremt glad i kos! Hun kan bli litt usikker og trekke seg tilbake når fosterhjemmet koser med henne og hun ikke helt skjønner hva de vil, men når hun bare slapper av og blir koset med, er hun helt trygg. Bettina er en katt som liker å ta livet med ro.

Bettina er klar for adopsjon! Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet trenger å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden utendørs. Ta kontakt med vakttelefonen for mer informasjon om Bettina

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

Legg igjen et svar