Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Benny – reservert

Av 12. april 2021september 9th, 2021Ingen kommentarer
Dette er Benny. Han er fanget inn fra Hommelvik. Han har gått ute over lengre tid og har tidligere blitt matet sporadisk av noen i området.
Benny er en nydelig stor hannkatt med tigerstripet kort pels. Ved inntak var han skeptisk til oss mennesker men etter en stund i fosterhjem har han blomstret opp.
Fosterhjemmet forteller: Benny blomstrer virkelig om dagen har har blitt en superkosete pus. Han er veldig skravlete og sosial der han er trygg, men er fortsatt litt uforutsigbar og både freser og biter litt ut av det blå. Han passer nok ikke som en pus for noen med små barn enda. Han liker å sitte i vinduskarmen og titte ut, kose seg med våtffôr til kvelden og bli klødd bak øret.
De siste månedene har Benny bodd på hjelpesenteret vårt. Der har han blomstret opp og er nå kjent som brakkas kosepus. Han elsker å bli klødd på hodet og vi har funnet ut at han har en kjærlighet for catnip leker.
Vi tror Benny vil trives best i et hjem uten små barn. Han har vist seg å være en skikkelig kosepus om han får mulighet og tid til å bli komfortabel og trygg i nye situasjoner og med nye mennesker.
Benny er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar