Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Bennie – reservert

Av 29. oktober 2019 november 18th, 2019 2 kommentarer

Denne godgutten heter Bennie. Han kom inn til DB for første gang i 2015. Han ble da adoptert ut sammen med broren sin. Dessverre begynte Bennie og broren å krangle og vi fant ut at det var best at Bennie kom i retur og kan finne et annet hjem.

 

Bennie er en nydelig gutt på ca 4 år. Han har grå og hvit lang pels. Pelsen vil trenge jevnlig stell for å unngå floker. Bennie er snill, rolig og elsker å være utendørs. Han kan være litt beskjeden men veldig snill og god. Bennie er glad i lek og morro, men setter også stor pris på en myk sofa å slappe av i. På hjelpesenteret vårt har Bennie forelsket seg i katten Svarta. De ligger alltid sammen og koser seg når vi kommer på besøk. De vil gjerne adopteres sammen, men det er ikke et krav.

 

Bennie er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe inn i de fleste typer familier. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Bennie.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Ann sier:

  Kjære dyrebeskyttelsen,

  Jeg er interessert i adopsjon av Bennie og lurte på om det er mulig å komme å hilse på han? 🙂

  Mvh
  Ann

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Bennie er dessverre reservert nå. Men vi har mange flotte katter som leter etter nye hjem. Du kan også ringe vakttelefonen vår for å få hjelp til å finne den perfekte katten til deg!

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen et svar