Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Benji – Reservert

Av 3. november 2019 januar 13th, 2020 Ingen kommentarer

Denne gutten heter Benji. Han kom inn fra Buvika 16.10.2019

Benji en en nydelig gutt med svart, grå og hvit tigerstripete pels. Han er antatt å være rundt 3 eller 4 år gammel. Ved inntak trodde vi det var en drektig hunnkatt men hos veterinær  viste det seg å være en guttepus.

Benji elsker oppmerksomhet og vil være midtpunktet da han liker godt at man er samlet. Han finner et godt sted å ligge uansett hvor han er, enten det er på en stol, en sofa, midt på gulvet eller i en rar stilling oppå på det ene låret ditt. Han er en ordentlig fangpus, som krever oppmerksomhet, og kan ligge å kose i lang tid. Leken er han også, da han kan bli litt rastløs, og venter nok på sitt forevige hjem der han kan komme seg ut til slutt. Han liker å utforske nye ting og holde på alene og finner noe å leke med hvor som helst, elsker også når han kan få snike til seg en godbit eller to. Den nydelige lange pelsen trenger å bli børstet jevnlig for å unngå floker, men han er flink til å stelle den selv også. Han er en matglad fyr som reagerer som en hund når du roper på han eller rister med godbitposen. Og blir det nok, legger han seg litt unna og hviler, men er aldri noe problem å ta kontakt med han.

Benji vil passe inn i de fleste hjem, men særlig i et hjem som har tid til å leke mye med han, da han er svært aktiv og elsker lek. Han liker som sagt oppmerksomhet godt, og kan nok fungere som eneste katt i hus der han får all oppmerksomhet, men ser at han går fint med andre katter også.

Benji er kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Benji.

Legg igjen et svar