Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Bamse – Reservert

Av 30. oktober 2019september 23rd, 20204 kommentarer

Denne lille kaningutten heter Bamse. Han ble funnet vandrende rundt Nidarosdomer Pilgrimsgård sammen med kaninen Trampe. Bamse ble fanget inn 06.10.2019.

Bamse er en nydelig gylden kanin med stor personlighet. Han elsker salatsnacks og storkoser seg med en liten druebit en gang i blant. Bamse kan være litt sjenert i starten men veldig nysgjerrig og snill.

Fosterhjemmet forteller at Bamse er en beskjeden herre som syns mennesker er litt skumle tett på, men tar gjerne imot mat fra oss. Han er en svært matglad type! Han er en trivelig fyr som tar livet med ro og elsker å gnage i stykker pappesker. Bamse er kommet i retur flere ganger, da han ikke har lyktes med å finne seg til rette… Han kan være litt små dominant, og vil derfor kanskje fungere best med andre kaniner som ikke er så dominant. Bamse er kastrert og ID-merket. Han trenger et hjem sammen med en annen kanin. Bamse trenger et hjem med plass og mulighet til at han kan bevege seg og leve et godt liv. Ta kontakt med vår kontakttelefon for mer info og reservasjon av Bamse.

Join the discussion 4 kommentarer

 • Dragan sier:

  Hei 🙂
  Jeg ønsker kjøpe kanin 😀 jeg bor på Hitra på Torsdag jeg kjøre til Trondheim .

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig at du er interessert i å adoptere. Ta kontakt med vår vakttelefonen for info om adopsjon og en eventuell reservasjon. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager.

   Mvh Andrea, DNST

 • Siri sier:

  Hei.
  Kan kaninen adopteres?

  • Amanda sier:

   Hei! Bamse er ledig for adopsjon så det er bare å ta kontakt med vakttelefonen for reservering/mer info om han 🙂 Telefonnummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag-fredag kl 18:00-21:00 og søndag kl 14:00-16:00.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar