FosterhjemSmådyr til omplassering

Bamse

Av 30. oktober 2019 februar 12th, 2020 Ingen kommentarer

Denne lille kaningutten heter Bamse. Han ble funnet vandrende rundt Nidarosdomer Pilgrimsgård sammen med kaninen Trampe. Bamse og Trampe ble fanget inn 06.10.2019.

Bamse og Trampe var antatt å være brødre. De ble sendt i samme fosterhjem og var sammen i noen dager før det viste seg at Trampe var en dame, og hun fødte 7 små kaninunger. Bamse ble da flyttet til et annet fosterhjem alene.

Bamse er en nydelig gylden kanin med stor personlighet. Han elsker salatsnacks og storkoser seg med en liten druebit en gang i blant. Bamse kan være litt sjenert i starten men veldig nysgjerrig og snill.

Fosterhjemmet forteller at Bamse er en beskjeden herre som syns mennesker er litt skumle tett på, men tar gjerne imot mat fra oss. Han er en svært matglad type! Han er en trivelig fyr som tar livet med ro og elsker å gnage i stykker pappesker.

Bamse er kastrert og ID-merket. Han trenger et hjem sammen med en annen kanin. Bamse trenger et hjem med plass og mulighet til at han kan bevege seg og leve et godt liv. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Bamse.

Legg igjen et svar