Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Åsta

Av 24. august 2023september 12th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Åsta!

Åsta er en av tre kattunger som ble født av mor Åshild. Kattungene ble funnet med mor i Åsen tidlig i august da de var rundt 8 uker gamle.

Siden da har Åsta og søsknene vokst opp i fosterhjem sammen med mor. Hun er en nydelig hunnkatt med makrellmønstret kort pels i fargene beige, svart og brun. Hun er lys rundt øyne og hake, og har hvite tær på bakpotene og svart haletipp.

Fosterhjem skriver: Åsta er en litt roligere pus enn brødrene sine. Hun er fortsatt litt skvetten, men setter pris på kos om hun er i rett humør, og det er ingen som kan male så høyt som Åsta kan. Hun ligner veldig på moren sin. Åsta er renslig, vasker seg selv, og har aldri hatt uhell utenfor doen sin. Ellers er hun som kattunger flest, glad i mat, leken og elsker å lekeslåss med brødrene sine.

Åsta er adopsjonsklar 7. september. Ved adopsjon vil Åsta være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi henne andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere henne ved 6 måneders alder. Åsta skal være inne til hun er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.