Skip to main content
Adopterte dyr

Ånund – reservert

Av 24. august 2023september 10th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Ånund!

Ånund er en av tre kattunger som ble født av mor Åshild. Kattungene ble funnet med mor i Åsen tidlig i august da de var rundt 8 uker gamle.

Siden da har Ånund og søsknene vokst opp i fosterhjem sammen med mor. Han er en nydelig hannkatt med grå og beige semilang pels. Han har beige pels rundt øynene og munnen, og hvite sokker.

Fosterhjem skriver: Ånund er skikkelig fluffy og myk, men han er en skikkelig jeger. Ligger ofte klar for å angripe søsknene sine. Han elsker mat, og er alltid først til og sist fra matfatet. Han elsker kos og oppsøker oss for å bli kost med. Han har aldri hatt uhell utenfor doen sin.

Ånund er adopsjonsklar 7. september. Ved adopsjon vil Ånund være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi ham andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere ham ved 6 måneders alder. Ånund skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.