FosterhjemKatter til omplassering

Anja

Av 11. juni 2020august 8th, 2020Ingen kommentarer

Denne jenta kom inn 8/6-20 etter å ha gått utendørs i en koloni på Hita over lengre tid. Vi antar at hun er ca ett år gammel. Hun har en korthåret, grå/beige pels. Anja kom inn sammen med katten Asta.

Fosterhjemmet forteller: «Anja er fortsatt en del skvetten, spesielt ved brå bevegelser Eller ved endringer i rommet (noen kommer inn eller forflytter seg i rommet). Hun liker å sitte framme på sofaen på dagtid, og i vinduskarmen på nattestid. Personligheten hennes har begynt å komme litt fram på dagtid, men det er på nattestid hun er mest aktiv. Da kan hun leke rundt i rommet, slappe av i vinduskarmen og utforske rommet mer. Hun lar seg mate fra hånden, men er veldig skeptisk når en er så nærme. Når en beveger seg rolig rundt Anja, og tar det ekstra rolig når hun viser tegn på utrygghet, lar hun deg leke med henne og mate henne, Så lenge det er hun som bestemmer avstanden, og det ikke er noe berøring. Anja virker som en veldig leken og nysgjerrig katt».

Anja er sterilisert, id-merket og vaksinert. Nytt hjem er pliktig til å gi henne andregangs vaksine hvis denne ikke er gjort før adopsjon.  Det nye hjemmet må også ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Anja, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar