Skip to main content
Nyheter

Animalslife.Net

Av 9. mars 2018juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag er nå med på et spennende prosjekt i samarbeid med Animalslife.Net

AnimalsLife er et prosjekt som ønsker å sette lys på organisasjoner som hjelper dyr i nød. Organisasjoner som ønsker å være med får tilsendt et kamera de kan installere på hjelpesenteret. Videoene fra hjelpesentrene blir sendt direkte dag og natt slik at alle har muligheten til å se hva som skjer. Her får man se hva dyrene finner på i løpet av dagen. Via nettsiden www.Animalslife.net har alle mulighet til å donere penger og utstyr de ulike organisasjonene trenger. Man kan også melde seg som frivillig hvis man ønsker å hjelpe til i organisasjonen.

Vi har installert kameraet på brakka vår, inne på fellesrommet. Her går dyrene fritt sammen. De leker, sover, spiser og lever det glade liv.

http://animalslife.net/norwegian-society-protection-animals-sor-trondelag/

Følg liken for å se video av kattene på hjelpesenteret 

Illustrasjonsbilde

Kameraet sender direkte fra fellesrommet vårt og alle har mulighet til å gå inn å se hva kattene holder på med. Dette er et prosjekt vi håper vil gjøre flere oppmerksom på hjemløse dyr i Trondheim og i resten av verden. Kanskje kan dette være med å inspirere store og små til å hjelpe dyrene våre.

Her er det mulighet til å se på kattene Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag har inne, og kanskje oppdager man en katt man kunne tenke seg å hilse på.

Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag er en frivillig organisasjon som lever på donasjoner. Hvert år tar vi inn og hjelper i overkant av 200 dyr. Disse får nødvendig behandling, blir kastrert, ID-merket og vaksinert hos veterinær, samt at vi også har utgifter til fôr, sand, utstyr og så videre. Dette koster penger, og alle midler vi har i inntekt får vi via donasjoner eller innsamlinger på martna, loppemarked eller andre arrangementer. Vi som er frivillige mottar ingen godtgjørelse for dette, og alle midler går til arbeidet vårt for dyrene.

Hvis du ønsker å gi en gave til dyrene våre kan du gjøre det gjennom Vipps på nummeret 132756 

Gaver til Dyrebeskyttelsen kan gi rett til skattefradrag, og gjennom Vipps kan du selv velge om du vil vi skal rapportere inn ditt bidrag eller ikke ved å trykke ja eller nei ved innbetalingen. Hvis du ønsker at vi rapporterer inn din gave fyller du inn nødvendig informasjon som vi trenger til innrapporteringen til Skatteetaten.

Har du ikke Vipps? Vi har også kontonummer 4358.15.86109.

Det er også mulig å gjøre Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag til mottaker av Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Send SMS med Grasrotandelen 993868086 til 2020.