Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Andor

Av 10. mars 2021november 28th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Andor. Han kom inn til oss fra Agdenes, Lensvika der han har gått ute i en koloni.

Andor er en trygg og herlig herremann med stort hjerte.

Fosterhjemmet forteller: Andor har det veldig bra. Han blir sakte med sikkert en sofapotet. Han elsker kos, mat og godis, og har er kontaktsøkende. Han har nå begynt å forstå korrelasjonen mellom «å være søt» og å få «godis»! Han er fortsatt redd for ting som beveger seg brått og er skeptisk ovenfor fremmede.

Ved inntak hadde Andor et stort sår på haleroten. Dette har heldigvis grodd fint og Andor leter når etter drømmehjemmet. Han har også trekt tenner nylig men han klarer seg fint uten disse. Andor vil nok være litt tilbaketrukket i starten i et nytt hjem, og han vil trenge litt tid før han viser frem den herlige personligheten sin.

Andor er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar