Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Anders

Av 1. januar 2024januar 15th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Anders!

Anders kom inn til oss fra Kattem 5. desember 2023. Han ble funnet liggende stille over lang tid ute i kulda, og ble tatt med til veterinær. Han var snill og kosete ved inntak, så det var tydelig at han hadde hatt et hjem. Vi etterlyste eier uten hell, og Anders er derfor nå klar til å finne sitt nye for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet til Anders skriver: Han er en veldig nysgjerrig katt som følger etter oss inne på alle rom. Mjauer litt når han blir alene på natten. Han går godt overens med katten min, og begge hundene. Han er leken, og leker også med katten.
Utrolig kosete,- og det ble vanskelig å ta bilder av han siden han skulle bare være i fanget, eller kose med linsa! Han kan løftes på og er enkel å håndtere.

Anders er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Vi antar at Anders er 3 år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.