FosterhjemKatter til omplassering

Anastasia

Av 24. mars 2019 juni 8th, 2019 Ingen kommentarer

Inntaksdato: 10.03.2019
Funnsted:

Denne dama heter Anastasia og hun er 14 år gammel. Hun er en svart semilanghåret katt med stor personlighet. Anastasia har lenge bodd sammen med eier. Når eier gikk bort kom Anastasia inn til oss. Nå ønsker hun seg et nytt hjem som hun kan tilbringe late dager i. Hun elsker oppmerksomhet og vil gjerne være midtpunktet. Den lange svarte pelsen må stelles jevnlig og hun er glad i å bli børstet. Anastasia er en pratsom og artig dame som gjerne vil være sammen med deg. Fosterhjemmet kan fortelle at Anastasia storkoser seg sammen med dem og ligger gjerne sammen med de i sengen.

Anastasia har fått påvist klamydia. Dette har vist seg gjennom at Anastasia har fått rennende øyne da det kan øke produksjon av tåreveske. Klamydia er en smittsom sykdom og hun må derfor være det eneste dyret i hjemmet. Anastasia adopteres bort som innekatt.

Anastasia er kastrert, ID-merket og vaksinert. Pga sykdom har hun et redusert adopsjonsgebyr på 500,- Det nye hjemmet forplikter seg til å holde henne inne. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer informasjon om Anastasia

Legg igjen et svar