Skip to main content

Dette er Amund. Han er en vakker pus på ca 2 år. Han kom inn til oss den 14.10 fra Amundalsveien, Tillerbrua.

Ved inntak hadde Amund en skadet tå, denne er nå amputert og Amund klarer seg fint uten den. Ved røntgen hos veterinær ble det funnet en hard masse i halsen hans. Dette er trolig et hagleskudd. Amund har ingen plager av dette og veterinær har derfor valgt å ikke gjøre noe med det, men det er viktig å følge med videre om han skulle bli plaget.

Amund er en trygg og kosete gutt med stor personlighet. Fosterhjemmet forteller at han hoppet opp i fanget deres for å få kos allerede på dag 2 i fosterhjemmet. Amund ønsker seg nå en ny familie som kan gi han all den kjærligheten og kosen han fortjener.

Amund er klar for adopsjon etter 2.desember. Han kastrert, førstegangsvaksinert og ID-merket. Amund fikk første vaksine 24.11 og skal derfor ha oppfølgingsvaksine før 22.12.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Join the discussion 2 kommentarer

 • Anna Christina Nørstrud sier:

  Hei.

  Vi vurderer katt fra januar. Er dette for lenge til..? Vi er en familie på fire. Samboeren min elsker katter, har alltid gjort det. Jeg er også oppvokst med katt og syns de er fine dyr. Har familie rundt oss som kan se til katten hvis vi er bortreist.

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig 😀 Vi har en grense på å reservere på to uker. Men gjerne ta kontakt igjen på januar 😀 Vi har alltid flere fantastiske katter som trenger nye hjem
   God jul! Mvh Andrea, DNST

Legg igjen en kommentar