Adopterte dyr

Amira – Reservert

Av 14. november 2017 februar 29th, 2020 2 kommentarer
Inntaksdato: 15.09.2017
Funnsted: Brundalen

 

Denne lille jenta heter Amira. Hun har nydelig brun og svart stripete pels, og store gule øyne. Hun er en liten katt med litt korte bein og en kort søt hale. De tydelige stripene i pelsen gjør at hun har et litt eksotisk utseende.  Amira har hatt tilhold ved ei brakke på Brundalen i lengre tid, kanskje åresvis. Hun har blitt matet av noen snille mennesker, men hun er enda engstelig etter det harde livet hun har levd ute. Hun trenger et nytt hjem som har forståelse for at hun vil trenge tid og tålmodighet, for å bli trygg på oss mennesker igjen. Hun er glad i andre katter og ønsker seg svært gjerne en lekekamerat.

Amira vil passe inn i et rolig hjem uten barn. Hun adopteres bort som innekatt.

Ved omplassering vil Amira være kastrert, ID-merket og vaksinert. Ta kontakt med vakttelefonen for mer informasjon om Amira

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Erlend Braa Hattrem sier:

  Hei. Når jeg leste igjennom info om katte adopsjon hær på sidene deres står det spesifikt at dere ikke adopterer bort katter som «innekatter» og at kattene SKAL ha mulighet til og gå ut. Men leser her at Amira adopteres som innekatt. Hva skydes dette?

  • Andrea Elise sier:

   Hei Erlend! Vi adopterer i utgangspunktet ut katter som utekatter men i noen tilfeller der det er best for katten, bestemmer vi at katten adopteres som innekatt. Amira kom inn fra en kattekoloni i 2017. Da hadde hun vokst opp uten kontakt med mennesker og var derfor veldig redd. Amira har kommet en lang vei og lever et normalt liv i fosterhjem. Dessverre er hun enda såpass redd for nye mennesker og høye lyder at vi frykter hun vil få panikk og forsvinne hvis hun kommer seg ut.

   Mvh Andrea

Legg igjen et svar