Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Ametyst

Av 9. januar 2019 februar 10th, 2019 Ingen kommentarer

Ametyststeinen er sagt å ha en naturlig kraft til å fjerne stress og fremme indre fred og styrke. De er helbredende steiner som hjelper deg komme i kontakt med egne følelser og bli kjent med deg selv på et dypere level. Dette er den perfekte beskrivelsen på denne lille jenta.

Dette er Ametyst. Hun er en liten jente på ca 5 måneder. Ametyst kom inn fra en koloni på Gåsbakken, Melhus. Hun er en svart og hvit skjønnhet med kort skinnende pels. Ved inntak var hun er sky og skeptisk jente som syns mennesker var litt skummel. Ametyst har gjort store fremskritt i fosterhjem siden hun kom til oss. Hun koser seg i fosterhjem og fotfølger fostermor i tilfelle det er en sjanse hun kan få en godbit eller etterlengtet kos. Ametyst kan være litt sjenert ovenfor nye mennesker, men varmer fort opp til deg. Hvis du gir henne en sjanse til å vise sitt sanne jeg, vil hun bli et fantastisk familiemedlem.

Ametyst vil være vaksinert og ID-merket ved adopsjon. Ny eier forplikter seg til å kastrere henne når hun er 6 måneder og hun skal holdes inne til hun er ferdig kastrert. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Ametyst

Legg igjen et svar