FosterhjemKatter til omplassering

Ametrin

Av 9. januar 2019 januar 19th, 2019 Ingen kommentarer

Ametrin er et sammensetning av de to kvartstypene Ametyst og Citrin. Citrin er en krystall som representerer lys og glede. Ametystkrystallen representerer indre styrke og fred. Denne lille katten syns vi er en fantastisk blanding av lys, glede, fred og styrke.

Dette er Ametrin. Hun er søsteren til Ametyst. De ble fanget fra en koloni på Gåsbakken, Melhus. Ved inntak var Ametrin er sjenert og skeptisk liten kattunge. Etter en stund i fosterhjem har hun nå skjønt at mennesker ikke er så skummel, og vi er ganske god til å gi kos og godbiter. Ametrin storkoser seg i fosterhjem sammen med søsteren i påvente av et evig hjem. I likhet med søsteren har hun kort skinnende svart og hvit pels som hun steller godt med. Hun er en kattunge med mye fart i seg, og hun elsker lek. Men høyst av alt elsker hun å få oppmerksomhet og kos fra fostermor. Ametrin vil trenge et hjem som kan gi henne mye kos, kjærlighet og godbiter. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen.

 

Ametrin vil være vaksinert og ID-merket ved adopsjon. Ny eier forplikter seg til å kastrere henne når hun er 6 måneder gammel og hun skal holdes inne til hun er ferdig kastrert. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer info om Ametrin

Legg igjen et svar