Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Akilles – reservert

Av 23. februar 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Akilles!

Akilles kom inn til i oss fra Frøya i oktober 2022. Da var han ca. 6 måneder gammel, og hadde han gått ute over lengre tid. Nå er han 10 måneder gammel og moden for å finne sitt for-alltid-hjem!

Akilles er en nydelig ung hannkatt med rødtigrete og hvit kort pels, rosa nese og gulgrønne øyne.

Da Akilles kom inn til oss var han litt sky, skvetten og skeptisk til mennesker. I fosterhjem viste han imidlertid positiv framgang, og har nå blitt en skikkelig godgutt! Han er leken og nysgjerrig, men også veldig sosial og kosete. Han maler høyt og vasker deg gjerne når han får kos.

Akilles holder nå til på hjelpesenteret vårt på Sluppen, så kom gjerne innom under åpen dag for å hilse på ham! Klikk her for adresse og åpningstider.

 

Akilles er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute. Akilles skal holdes inne til han er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.