Skip to main content
Adopterte dyr

Åge – reservert

Av 24. august 2023september 10th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Åge!

Åge er en av tre kattunger som ble født av mor Åshild. Kattungene ble funnet med mor i Åsen tidlig i august da de var rundt 8 uker gamle.

Siden da har Åge og søsknene vokst opp i fosterhjem sammen med mor. Han er en nydelig hannkatt med tigret pels i lys og mørk grå. Han er lys rundt øyne, munn og hake, og har litt rosa på nesen.

Fosterhjem skriver: Åge er en nysgjerrig og leken kattunge. Han har aldri hatt uhell utenfor doen din. Han elsker å klatre og sove i høyden. Åge er den som er mest glad i kos i gjengen, og han sovner gjerne i fanget vårt.

Åge er adopsjonsklar 7. september. Ved adopsjon vil Åge være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi ham andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere ham ved 6 måneders alder. Åge skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.