FosterhjemKatter til omplassering

Ada

Av 28. august 2020oktober 4th, 2020Ingen kommentarer

Denne nydelige jenta kom inn til oss 19/5-20 etter å ha gått utendørs i en koloni på Hitra, der hun gikk sammen med Lavendel. Hun er antatt å være ett og noen måneder gammel. Hun har en helt unik skilpadde-mønstret pels som er korthåret. Ved inntak var Ada drektig, og fødte fire små i fosterhjem. 

Ada gjorde en kjempegod jobb med ungene, selv om hun ikke hadde melk til i starten. Vi fikk hjelpe henne og hun hadde ikke noe i mot at vi holdt på med ungene. Alle ungene er nå adopterte, så nå kan hun endelig fokusere på seg selv. Men selv om fokuset ikke var på henne den tiden ungene også var i fosterhjem, gjorde hun store fremskritt! Hun er litt skeptisk, men elsker kos og nyter det når hun får masse kos, så lenge det ikke er med begge hendene samtidig. Hun er ikke så glad i brå bevegelser, eller høye lyder, men hun slapper mer og mer av for vær dag som går. Og nå har hun tilogmed funner ut at det er gøy å leke, samt at man kan oppsøke mennesker for kos! Ada vil passe godt i et rolig hjem, med fine utemuligheter!

Ada er klar for adopsjon! Hun er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Ada, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar