Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Abelone – reservert

Av 30. mai 2023august 28th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Abelone!

Abelone kom inn til oss fra Midtre Gauldal i september i fjor, bare 3 måneder gammel. Ved inntak var hun skitten i pelsen og ganske redd. Nå har hun bodd noen måneder hos våre flinke fosterhjem og er klar for å endelig finne sitt for-alltid-hjem!

Abelone er en nydelig hunnkatt på ca. 11 måneder, antatt født i juni 2022. Hun har vakker, brunsort kort pels og gule øyne.

Fosterhjemmet beskriver Abelone som en katt som er glad i kos, men helst på sine egne premisser. Hun kan finne på å bite litt for å si i fra når hun har fått nok kos – men vil gjerne ha mer kos igjen kort tid etter! Hun stryker seg også langs benet på fostermor. Abelone leker godt med fostermor og den andre fosterkatten hun bor med. Hun liker også å se på (og prøve å fange) fugler på TV!

Abelone er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute. Abelone skal holdes inne til hun er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.