Skip to main content
Nyheter

Vipps

Av 2. desember 2017juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Vi har fått Vipps

Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag har nå fått Vipps!

Nå er desember her og vi ser tilbake på et år fylt med mange katter og andre smådyr som har hatt behov for hjelp. Hvert dyr som kommer inn til oss får all den hjelpen de trenger før de finner drømmehjemmet sitt. Dette er bare mulig fordi fantastiske mennesker har donert penger og utstyr til vårt arbeid.

Hvert år hjelper vi rundt 200 hjemløse dyr. Disse får nødvendig behandling, blir kastrert, ID-merket og vaksinert hos veterinær, samt at vi også har utgifter til for, sand, utstyr og så videre. Dette koster penger, og alle midler vi har i inntekt får vi via donasjoner eller innsamlinger på martna, loppemarked eller andre arrangementer. Vi som er frivillige mottar ingen godtgjørelse for dette, og alle midler går til arbeidet vårt for dyrene. 

Gaver til Dyrebeskyttelsen kan gi rett til skattefradrag, og gjennom Vipps kan du selv velge om du vil vi skal rapportere inn ditt bidrag eller ikke ved å trykke ja eller nei ved innbetalingen. Hvis du ønsker at vi rapporterer inn din gave fyller du inn nødvendig informasjon som vi trenger til innrapporteringen til Skatteetaten.

Har du ikke Vipps? Vi har også kontonummer 4358.15.86109.

Det er også mulig å gjøre Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag til mottaker av grasrotandelen hos Norsk Tipping

Hvis du er interessert i å adoptere en liten pus ligger de ute under «våre dyr». Ta gjerne turen innom brakka for en hyggelig prat og kattekos under åpen dag søndager 14.00 til 16.00

Håper alle får en fantastisk desember og en riktig god jul

Hilsen fra store og små i Dyrebeskyttelsen